Условия на работа

Условия на работа

“Астарта-Х консулт“ ООД е компания създадена за покупко-продажба на недвижими имоти, отдаване под наем и консултантски услуги. Имаме за цел да предлагаме най-добрите решения и пълно обслужване, като се стараем клиентите ни да получат сигурност в законността на сделката и най-добрата оферта за това, което търсят или предлагат.

Работим основно в Южна България, но предлагаме имоти и в други райони, както и в Гърция.

Комисионната на брокерите обикновено се изчислява на база процент от цената на имота, когато става въпрос за продажба. Важно е да знаете, че всяка агенция за недвижими имоти определя самостоятелно своята вътрешна политика, съгласно която се сформира размерът на комисионната, с която работят нейните консултанти. Преди всичко сумата е съобразена и зависи от големината и реномето на агенцията, както и града, в който оперира. Въпреки това съществува различни фирмени политики в определянето на комисионните за някои клиенти – например преференциални цени за специални условия или за постоянни клиенти, които продават или купуват имоти.

Комисионната на “Астарта-Х консулт“ ООД при продажба на имот в България е 2 и 3 % с минимален размер 1500 лв. За Гърция е 3% с минимален размер 1500€.

В случай, че говорим за наем, клиентът плаща еднократна такса в размер на 1/2 от сумата за месечния наем на съответното недвижимо имущество. Независимо с коя агенция работите, вие дължите определена сума, след успешна реализация на сделката.

Когато изчислявате разходите, свързани с услугите на брокер, е изключително важно да вземете предвид цялостните професионални усилия за улесняване на продажбата или отдаването под наем на вашия имот. Това включва различни етапи, като се започне от първоначалната консултация, където те оценяват вашите нужди и цели, последвани от задачи като заснемане на имота, за да се покаже в най-добрата му светлина, провеждане на задълбочен пазарен анализ, координиране на огледи, реклама, предоставяне на правни насоки по време на процеса на сделката, наблюдение на подписването на предварителни договори и улесняване на срещи с нотариус за финализиране на сделката. Всеки от тези компоненти допринася за цялостната услуга, предоставяна от брокера, и трябва да бъде включен във вашите бюджетни съображения.

Ако вие искате да откриете своя мечтан дом със съдействието на АСТАРТА-Х КОНСУЛТ Недвижими имоти, то трябва да посетите един от офисите на компанията или да се обадите на телефон 0877747047
Очакваме вашите запитвания!

Отзиви на клиенти

Щастливи сме, че можем да се похвалим с толкова много доволни клиенти! За нас беше изключително удоволствие да работим заедно!

Валерия Иванова
Купувач
Възхитена съм колко бързо намерих своя нов дом. Отново бих избрала да работя с Вас!
Галина Стоева
Купувач
Намерих и купих точно имота, който търсех. Благодарение на Вас! С Вас се работи изключително приятно!
Калина Ставрева
Наемодател
Целият процес по отдаването на апартамента ми под наем мина с лекота! Благодаря ви!

Нашата Статистика

Въпреки над 50 милиона лева общи продажби обаче, екипът се стреми да поддържа атмосфера на смирение и дискретност

0 +
Текущ обем на обяви
0 +
Общо продажби за 2021
над 0 млн.
Обем на продажби

Свържете се с нас! Предлагаме БЕЗПЛАТНА консултация.

Нашите експерти са тук, за да Ви помогнат при планирането на всяка Ваша покупка, продажба и инвестиция.

    Compare Listings