КОНСУЛТАЦИЯ С МЕДИАТОР ХРИСТИНА ДЕЛЧЕВА

Тъй като нашата цел е да намерим решение на проблема, с който се обръщате към нас, така че не просто да го загърбите, а да получите резултат, от който наистина да сте доволни. Още при първия ни разговор, се стремим да преценим какво е най-ефективното съдействие, което ще реши въпроса.

Когато сте дошли за решаването на конкретен спор, в края на консултацията ще получите нашата преценка дали е препоръчително да започнете разрешаването му с личен разговор с другата страна, да преминете към организирани преговори, ангажиране на правен консултант, медиация с неутрален експерт или арбитражен, или съдебен процес.

Обикновено препоръчваме медиация, когато отношенията са важни и ще продължите да имате контакти с другата страна и в бъдеще или когато решението Ви трябва максимално бързо. Съдът би бил подходящ като крайна мярка, особено когато вече са пробвани други методи и не са дали резултат, или има данни, че другата страна е недобросъвестна.

Медиатор: Христина Делчева
Регистрационен номер: 20220120005
Област Висше образование: Социални , стопански, правни и икономически;
Професионално направление: Психология и Икономика

✔ Консултация

Консултацията може да е устна или писмена, в зависимост от целите ви. Ще ви даде яснота какъв подход да изберете за разрешаването на проблема, с толкова детайли, колкото са ви необходими за да предприемете директно последващо действие.

✔ Изготвяне на писмено становище

Ако ви е необходим по-детайлен анализ на ситуацията и конкретни препоръки, ще изследваме възможностите, така, че да имате аргументи за и против няколко възможни варианта.

✔ Изготвяне на споразумение или договор

Когато искате да се договорите – преди да сте влезли в отношения, или след като сте разрешили спор, ще ви помогнем да формулирате възможно най-точно договорките си в кратък и ясен текст, който да създаде дългосрочна стабилност.

✔ Изготвяне на клаузи за арбитраж и медиация в договори

Клаузите за разрешаване на спорове са едни от последните въпроси за уговаряне в един договор, но те са от изключително значение за запазването и  развитието на взаимоотношенията.

Ние бихме могли да преценим за всеки отделен случай какви клаузи биха били най-щадящи за страните, както и да изготвим прецизни правила за прилагане на арбитраж и медиация.

✔ Съдействие и представителство в преговори

Когато е необходимо да преговаряте, можем заедно да изготвим стратегията ви за преговорите и да я адаптираме след всяка ваша среща с партньора ви, или да участваме заедно с вас на преговорите, или вместо вас, когато имате съображения за това.

✔ Съдействие и представителство при медиация

Когато преценим заедно, че си заслужава да се опита с медиация, ние ще помогнем при избора на медиатор, ще предложим медиация на другата страна по спора, ще изготвим стратегия за процедурата по медиация, и ще участваме и ще ви съветваме по време на процедурата.

Отзиви на клиенти

Щастливи сме, че можем да се похвалим с толкова много доволни клиенти! За нас беше изключително удоволствие да работим заедно!

Валерия Иванова
Купувач
Възхитена съм колко бързо намерих своя нов дом. Отново бих избрала да работя с Вас!
Галина Стоева
Купувач
Намерих и купих точно имота, който търсех. Благодарение на Вас! С Вас се работи изключително приятно!
Калина Ставрева
Наемодател
Целият процес по отдаването на апартамента ми под наем мина с лекота! Благодаря ви!

Нашата Статистика

Въпреки над 50 милиона лева общи продажби обаче, екипът се стреми да поддържа атмосфера на смирение и дискретност

0 +
Текущ обем на обяви
0 +
Общо продажби за 2021
над 0 млн.
Обем на продажби

Свържете се с нас! Предлагаме БЕЗПЛАТНА консултация.

Нашите експерти са тук, за да Ви помогнат при планирането на всяка Ваша покупка, продажба и инвестиция.

    Compare Listings