Повече за нас

За нас

Астарта Х консулт ООД е компания създадена за покупко-продажба на недвижими имоти, отдаване под наем и консултантски услуги. Освен подбора и съпровождането както преди, така и по време на сделката, ние ви предлагаме допълнително консултиране и медиаторски услуги при наличие на спорове и конфликти. Имаме за цел да предлагаме най-добрите решения и пълно обслужване, като се стараем клиентите ни да получат сигурност в законността на сделката и най-добрата оферта за това, което търсят или предлагат.

Работим основно в Южна България, но предлагаме имоти и в други райони.

Агенцията е официален член на Националното сдружение на недвижими имоти в България, националната браншова организация, обединяваща професионалистите в сферата на недвижимите имоти. С членството нив НСНИ ние поемаме ангажимента да спазваме Етичните кодекси на Сдружението и CE PI, международния стандарт EN 15733, международните етични стандарти на IES. От нас се очаква да налагаме добри пазарни практики, да споделяме етичен бизнес!

Ние имаме професионален ангажимент и индивидуален подход към всеки клиент, съобразени с неговите предпочитания според актуалните решения, променящите се условия на пазара на недвижими имоти и определения от клиента бюджет. Ще се съобразим с вашите изисквания и идеи, за да намерим мечтания от вас дом, офис или ваканционен имот.

При необходимост или невъзможност от ваша страна да присъствате на оглед, е възможна виртуална детайлна обиколка на избрания имот, защото ценим времето и разходите ви. Винаги се грижим за вашето удобство, като по този начин ви спестяваме напразните огледи.

Натрупаният опит е основата на нашата дейност, а целта ни е клиентите да останат доволни!

Закупуването на недвижим имот е важно решение. Предлагаме ви неповторимо обслужване с максимален обхват от услуги. Ако държите на коректност, професионализъм и дискретност, ние от Астарта-Х Консулт ще ви го предложим. Стараем се да получите най-доброто обслужване!

РАЗБИРАНЕ

ПРОФЕСИОНАЛНИ СЪВЕТИ при определяне на цена на имота

ЕКСПЕРТНИ СЪВЕТИ

БЪРЗА РЕАКЦИЯ, ДИСКРЕТНОСТ

СЪДЕЙСТВИЕ С ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ ПРИ НЕОБХОДИМОСТ ОТ КРЕДИТИРАНЕ

ПРИ НАЛИЧИЕ НА СПОРОВЕ С НАСЛЕДНИЦИ ИЛИ СЪДРУЖНИЦИ предлагаме и лицензиран Медиатор, който да ви сътрудничи при решаване на различни по естество казуси и съдействие при преговори.

Бърза обратна връзка, защита на интересите на продавача и на купувача от престъпна и непрофесионална дейност. Астарта-Х Консулт е в състояние да оцени реалистично вашия имот в сравнение с аналогови на пазара.

Отзиви на клиенти

Щастливи сме, че можем да се похвалим с толкова много доволни клиенти! За нас беше изключително удоволствие да работим заедно!

Валерия Иванова
Купувач
Възхитена съм колко бързо намерих своя нов дом. Отново бих избрала да работя с Вас!
Галина Стоева
Купувач
Намерих и купих точно имота, който търсех. Благодарение на Вас! С Вас се работи изключително приятно!
Калина Ставрева
Наемодател
Целият процес по отдаването на апартамента ми под наем мина с лекота! Благодаря ви!

Нашата Статистика

Въпреки над 50 милиона лева общи продажби обаче, екипът се стреми да поддържа атмосфера на смирение и дискретност

Текущ обем на обяви
0 +
Общо продажби за 2021
0 +
Обем на продажби
над 0 млн.

Свържете се с нас! Предлагаме БЕЗПЛАТНА консултация.

Нашите експерти са тук, за да Ви помогнат при планирането на всяка Ваша покупка, продажба и инвестиция.

    Compare Listings