АСТАРТА – Х КОНСУЛТ

Adress: бул. Трети март 1, ет.2, офис 212
Opening Hours: 10-19:00
Contact Us

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/best9h0f/imotiastarta.com/wp-content/themes/wpresidence/single-estate_agency.php on line 22

About Us

Астарта Х консулт ООД е компания създадена за покупко-продажба на недвижими имоти, отдаване под наем  и консултантски услуги. Освен подбора и съпровождането както преди, така и по време на сделката, ние ви предлагаме допълнително консултиране и медиаторски услуги при наличие на спорове и конфликти. Имаме за цел да предлагаме най-добрите решения и пълно обслужване, като се стараем клиентите ни да получат сигурност в законността на сделката и най-добрата оферта за това, което търсят или предлагат.

Работим основно в Южна България, но предлагаме имоти и в други райони.

Ние имаме професионален ангажимент и индивидуален подход към всеки клиент, съобразени с  неговите предпочитания според актуалните решения, променящите се условия на пазара на недвижими имоти и определения от клиента бюджет. Ще се съобразим с вашите изисквания и идеи, за да намерим мечтания от вас дом, офис или ваканционен имот.

При необходимост или невъзможност от ваша страна да присъствате на оглед, е възможна виртуална детайлна обиколка на избрания имот, защото ценим времето и разходите ви. Винаги се грижим за вашето удобство, като по този начин ви спестяваме напразните огледи.

 Натрупаният опит е основата на нашата дейност, а целта ни е клиентите да останат доволни!

Закупуването на недвижим имот е важно решение. Предлагаме ви неповторимо обслужване с максимален обхват от услуги. Ако държите на коректност, професионализъм и дискретност, ние от Астарта-Х Консулт ще ви го предложим. Стараем се да получите най-доброто обслужване! 

РАЗБИРАНЕ

ПРОФЕСИОНАЛНИ СЪВЕТИ при определяне на цена на имота

Експертни съвети 

БЪРЗА РЕАКЦИЯ, ДИСКРЕТНОСТ

СЪДЕЙСТВИЕ С ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ ПРИ НЕОБХОДИМОСТ ОТ КРЕДИТИРАНЕ

ПРИ НАЛИЧИЕ НА СПОРОВЕ С НАСЛЕДНИЦИ ИЛИ СЪДРУЖНИЦИ предлагаме и лицензиран Медиатор, който да ви сътрудничи при решаване на различни по естество казуси и съдействие при преговори.

Бърза обратна връзка, защита на интересите на продавача и на купувача от престъпна и непрофесионална дейност. Астарта-Х Консулт е в състояние да оцени реалистично вашия имот в сравнение с аналогови на пазара.

Agency Reviews

You need to login in order to post a review

Contact Us

Schedule a showing?
Adress: бул. Трети март 1, ет.2, офис 212

Compare Listings